موارد استفاده از لوله داربست و گریتینگ در صنایع
در این مقاله می خواهیم در خصوص موارد استفاده از داربست و گریتینگ در صنایع صحبت کنیم. در ادامه ی مطلب همراه ما باشید. گریتینگ از عناصر فلزی ساخته شده است و این عناصر به اشکال طولی و عرضی در کنار همدیگر قرار گرفته اند.
با قرار گرفتن عناصر فلزی به حالت مذکور یک شبکه ی توری مانند ایجاد می شود. گریتینگ مزایای بسیار زیادی دارد. این ابزار علاوه بر اینکه وزن مناسب و مقاومت بالایی دارد، قیمت نسبتا ارزانی هم دارد. به همین جهت می تواند یک انتخاب اقتصادی و به صرفه تلقی شود.
گریتینگ ها امکان عبور هوا را از درزهای خود فراهم می کنند و به شکل های مختلف مثلثی، مربعی و سینوسی در بازار به مشتریان عرضه می شوند. صفحات گریتینگ به حالت مشبک است. نوع فلزی این ابزارها از تسمه و میلگرد ساخته می شود.
گریتینگ ها را می توان در سقف های کاذب، پوشش کف و… مورد استفاده قرار داد. گریتینگ ها در انواع مختلفی تولید می شوند که بهتر است آنها را بشناسید. گریتینگ ها با توجه به ظاهری که دارند به ۳ دسته ی مختلف طبقه بندی می شوند.
اولین نوعی که میخواهیم آن را معرفی کنیم، گریتینگ اسلات است. در این نوع سوراخ هایی که روی محصول مشاهده می شوند، به صورت موازی قرار دارند. نوع دوم، گریتینگ مشبک است. ظاهر این گریتینگ ها به گونه ای است که سوراخ های روی محصول به شکل مربع یا مستطیل دیده میشوند. نوع سوم گریتینگ، نوع پانچو است. این محصولات سوراخ های دایره ای یا مربعی شکل بر روی خود دارند.
قیمت لوله داربست و گریتینگ در صنایع
به ادامهی بحث پیرامون موارد استفاده از لوله داربستی و گریتینگ در صنایع میپردازیم. در تعیین قیمت گریتینگ عوامل متعددی دخیل هستند. برای مثال این که گریتینگ مورد استفاده ی شما از نوع ساده یا غیره باشد می تواند در هزینه ی نهایی موثر باشد.
بعلاوه قیمت مواد اولیه همچون میلگرد و تسمه، ظاهر کار، ضخامت محصول و ابعاد آن می توانند باعث کاهش یا افزایش قیمت گریتینگ شوند. از نظر جنس شبکه های فلزی در دو دسته بندی قرار می گیرند. اولین دسته محصولات فلزی هستند. این محصولات می توانند از جنس فولاد، چدن، گالوانیزه و… باشند.
در راستای بحث قیمت لوله داربست و گریتینگ در صنایع به دسته ی دیگری از شبکه های فلزی اشاره میکنیم. محصولات دسته ی دوم که غیر فلزی هستند اغلب از کامپوزیت، فایبر گلاس و… ساخته می شوند.
با توجه به مسائلی که تاکنون به آنها اشاره کردیم، میزان ضخامت کار، ارتفاع تسمه، فاصله رابط ها و… موثر در وزن گریتینگ هستند. گریتینگ ها بخش های مختلفی دارند و هر کدام از این بخش ها هم عهده دار وظایف خاصی هستند. داربست ها نیز با توجه به جنس لوله های داربستی، ضخامت و ابعاد آنها رنج قیمتی متفاوتی دارند.
کاربردهای لوله داربست و گریتینگ در صنایع
در ادامه به برخی از کاربردهای لوله داربست و گریتینگ در صنایع اشاره می کنیم. در ابتدا جا دارد در خصوص اینکه گریتینگ در چه مکانی و برای چه نیازی کاربرد دارد، صحبت کنیم. اولین کاربرد گریتینگ این است که به عنوان فیلتر جریان آب عمل می کند. علاوه بر فیلتر آب از این محصول برای درپوش کانال های آب هم استفاده می کنند.
شاید برایتان جالب باشد بدانید که گریتینگ به عنوان کفپوش پله هم به کار می رود. در حقیقت علاوه بر ایجاد استحکام لازم، نور را نیز از خودش عبور می دهد. در مکان هایی که نور زیادی وجود داشته باشد، گریتینگ به عنوان نورگیر و تهویه هوا مورد استفاده قرار میگیرد.
برخی از مکان ها که در آنها عملیات مختلف ساختمانی انجام می شود، از گریتینگ به عنوان کفپوش استفاده می کنند. زیرا عبور و مرور در این اماکن بسیار زیاد است.
بحث پیرامون کاربرد لوله داربست و گریتینگ در صنایع را ادامه میدهیم. داربست یک نوع سازه ی فلزی است. این سازه ی فلزی برای امنیت کارگران، کار در ارتفاعات زیاد، تعمیر ساختمان، پل و… مورد استفاده قرار می گیرد.
به طور کلی می توان گفت هدف اصلی از ساخت داربست آسان کردن کار در ارتفاع است. در پروژه های مختلف نظیر نصب بنر، برج های دیده بانی، غرفه های نمایشگاهی، صندلی های بزرگ و… از این سازه استفاده می کنند.
با وجود اینکه در دنیای امروز تکنولوژی پیشرفت چشمگیری داشته است، باز هم استفاده از داربست ها جزء نیازهای ضروری در کار ساخت و ساز است. اگر بخواهید اقدام به نصب نماهای مختلف پروژه های ساختمانی کنید، بدون شک این کار فقط با به کارگیری داربست امکان پذیر است.
انواع لوله داربست و گریتینگ
قطعات گریتینگ به روش های سنتی و مدرن پانچ می شوند و برش میخورند. تفاوتی که مابین این دو شیوه وجود دارد، وابسته به نحوهی اتصال تسمه به نگهدارنده است. در گذشته برای اینکه نگهدارنده و باربر به یکدیگر متصل شوند، روی سطح شیارهایی را ایجاد میکردند. سپس نگهدارنده ها را در فضاهای مشخص شده نصب میکردند.
یکی از عیب هایی که این روش با خود به همراه داشت این بود که در زمان اتصال تسمه به نگهدارنده خطا ایجاد میشد و استحکام تسمه کاهش پیدا میکرد.
از دیگر عیب ها این است که اگر بخواهیم گریتینگ را گالوانیزه کنیم، چون بر روی سطح آن شیار وجود دارد، این کار به درستی انجام نمی شود.یکی از روش های مدرنی که این روزها برای ساخت گریتینگ از آن استفاده می شود، روش الکتروفورج است. در این روش مواد اولیه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند.
به ادامه ی بررسی انواع لوله داربست و گریتینگ در صنایع میپردازیم. یکی از الزاماتی که در ساخت گریتینگ به روش فوق وجود دارد، یکسان بودن ابعاد قطعات است. داربست ها نیز در انواع مختلفی ساخته می شوند. یکی از انواع داربست های مورد استفاده در صنایع داربست های فلزی هستند.
این داربست ها با استفاده از لوله های فولادی ساخته می شوند. حداقل ضخامتی که برای این لوله ها ضروری است، حدود ۳ میلیمتر میباشد. قطر لوله های مذکور نیز حدود ۴۸.۳ میلیمتر است.
داربست های چوبی نوع دیگری از داربست ها هستند که با استفاده از نردبان های مخصوص ساخته می شوند. از این داربست ها به منظور برپا کردن تخته، پل موقت، خرک و… استفاده می شود. داربست ها ممکن است به صورت معلق، پایه دار، خرپا و… نیز طراحی و ساخته شوند. هر کدام از انواع مذکور دارای ویژگی های منحصربهفرد خود هستند.
قیمت لوله داربست و گریتینگ
برای اطلاع از قیمت انواع لوله گالوانیزه ، اتصلات داربست ، لوله داربستی و گریتینگ در ابعاد و ضخامت های مختلف با کارشناسان فروش شرکت پارتاک فولاد فرهنگ تماس بگیرید.