بررسی کاربرد پروفیل سی پرلین

بررسی کاربرد پروفیل سی پرلین

بررسی کاربرد پروفیل سی پرلین

امروز قصد داریم به بررسی کاربرد پروفیل سی پرلین بپردازیم. تا انتهای این مقاله ما را همراهی کنید. امروزه که صنعت با سرعت بی نظیری در حال پیشرفت و توسعه است، تجهیزات جدیدی ساخته می شوند که رضایت مشتریان را جلب کنند. پروفیل ها با طول معینی طراحی می شوند و به فروش می رسند.

پروفیل ها را به روش نورد سرد با استفاده از ورقه های فولادی می‌سازند. پروفیل ها در ساخت وسایل و ابزارهای مختلف مثل پنجره، درب، نمای ساختمان، لوله و… مورد استفاده قرار می گیرند.

پروفیل سی پرلین که در زمره ی پروفیل های پرکاربرد قرار می گیرد، به شیوه ی خاصی تولید می شود که در ادامه توضیح خواهیم داد.

ساخت پروفیل های سی پرلین

ساخت پروفیل های سی پرلین

قبل از ورود به بحث کاربرد پروفیل سی پرلین به شیوه‌ی ساخت آن اشاره می‌کنیم. این پروفیل ها که جزء پروفیل های باز هستند ظاهرشان به شکل حرف C  در زبان انگلیسی است.

در فرایند تولید پروفیل های سی پرلین ابتدا ورقه های فولادی برش داده می شوند.

این ورقه های فولادی می توانند به صورت گالوانیزه یا غیر گالوانیزه باشند. پس از برش، این ورقه ها وارد دستگاه رول فرمینگ می شوند. این دستگاه برای شکل دهی ورقه های فولادی استفاده می شود.

علت نام گذاری پروفیل های یاد شده هم شباهت آن‌ها به حرف C   است. به طور معمولا از ورق های فولادی گالوانیزه برای ساخت این پروفیل ها استفاده می شود.

همین موضوع باعث می شود تا پروفیل های سی پرلین نسبت به سایر تجهیزات در برابر رطوبت مقاوم تر باشند. پروفیل سی پرلین توسط پیچ های متعدد و مختلف به ورق ها وصل می شود. پس از این عملیات ورق ها به قاب اصلی ساختمان وصل می شوند.

برخلاف ظاهر ماجرا، نصب پروفیل های سی پرلین از حساسیت ویژه ای برخوردار است. به همین جهت بهتر است از نیروی متخصص و باتجربه کمک بگیرید. به طور کلی ظاهر پرلین ها از عوامل متعددی متاثر می شود.

برای مثال نوع پرلین، طول ورق های محدود کننده، فشاری که به سقف وارد می شود و… همگی در ظاهر پرلین نمایان می شوند.

معرفی کاربرد پروفیل سی پرلین 

در این قسمت از نوشتار می خواهیم در خصوص کاربرد پروفیل سی پرلین اطلاعاتی را ارائه دهیم. پروفیل سی کاربرد زیادی در صنعت ساخت و ساز، خودروسازی و… دارد. از این پروفیل ها برای ساخت سوله، کرکره، سقف های شیب‌دار، اتصال ستون ها و… استفاده می‌کنند.

معمولا برای اینکه ستون های دور از هم استحکام بیشتری داشته باشند این پروفیل ها را به کار می برند. پروفیل سی را به عنوان پوششی برای دیوارها نیز استفاده می‌کنند. این کار باعث می شود تا استحکام و مقاومت دیوار در برابر عوامل خارجی افزایش پیدا کند.

اگر بخواهید سقف های شیب‌دار کارخانه، کارگاه، سوله و… را مقاوم تر کنید، می‌توانید از پروفیل های سی پرلین کمک بگیرید.

این پروفیل ها به دلیل مواد خاصی که در آن‌ها به کار رفته است مقاومت خوبی دارند. جالب است این نکته را بدانید که پروفیل های سی پرلین در دیوارهای غیر باربر هم استفاده می شوند.

معمولا در ساختمان سازی زمانی که اسکلت اولیه ساخته می شود، برخی از دیوارها به ناچار باید وزن بیشتری را تحمل کنند.

به این دیوارها اصطلاحا دیوارهای غیر باربر گفته می شود. دیوارهای غیر باربر چون وزن بیشتری را تحمل می‌کنند، طبیعتا به مقاومت و استحکام بیشتری هم نیاز دارند.

به همین جهت است که در ساخت این دیوارها پروفیل های سی پرلین به کار می روند. البته نباید این نکته را فراموش کرد که استفاده از پروفیل سی در دیوارهای باربر نیز با مانعی مواجه نیست.

مزایای پروفیل سی پرلین

مزایای پروفیل سی پرلین

در ادامه‌ی بررسی کاربرد پروفیل سی پرلین می خواهیم به مزایای استفاده از این پروفیل نیز اشاره کنیم. معمولا ساختمان هایی که با استفاده از پروفیل های سی پرلین ساخته می شوند حدود ۴۰ درصد نسبت به دیگر سازه ها عملکرد بهتری دارند.

علت این امر هم این است که پروفیل های سی پرلین می توانند وزن بالا و فشار را تا حد زیادی تحمل و آن‌ها را به سایر نقاط انتقال دهند. این پروفیل ها به آسانی قابل تهیه هستند. همچنین حمل و نقل آن‌ها نیز با سهولت همراه است.

بدین دلایل استفاده از پروفیل های سی باعث می شود تا پروسه ی ساخت و ساز با سرعت بیشتری پیش برود.‌ این پروفیل ها در عین حال که دیواره ی نازک و وزن سبکی دارند، از استحکام بالایی هم برخوردار هستند. از نظر اقتصادی نیز تهیه و نصب پروفیل های سی بسیار مقرون به صرفه است.

به دلیل اینکه احتمال شکستن پروفیل های سی پرلین بسیار پایین است، متخصصین پیشنهاد  می‌کنند که در ساخت ستون‌ها، تیرها، سقف‌ها و‌… از این پروفیل ها استفاده شود.

با توجه به اینکه کشور ایران یک کشور زلزله خیز محسوب می شود، بهتر است در ساخت اسکلت فلزی ساختمان ها از پروفیل های سی پرلین استفاده شود.

با این کار امنیت ساختمان در مقابل زلزله و حوادث طبیعی افزایش پیدا خواهد کرد‌.

با استفاده از پروفیل های سی خیلی راحت می توانید قطعات را کم و زیاد کنید، یکی از مزایای بسیار عالی استفاده از پروفیل های یاد شده این است که قابل بازیافت هستند، به همین دلیل استفاده از آن‌ها برای طبیعت هیچ گونه مخاطره‌ای در پی نخواهد داشت.

 

تفاوت کاربرد پروفیل سی پرلین و پروفیل زد

 در این قسمت از مقاله می خواهیم در خصوص تفاوت کاربرد پروفیل سی پرلین و پروفیل زد با یکدیگر صحبت کنیم. یکی از تفاوت هایی که بین این دو نوع پروفیل وجود دارد این است که پروفیل های زد می توانند روی هم قرار گیرند یا اینکه در امتداد هم وصل شوند.

اگر می خواهید سازه ای بسازید که دهانه‌ی پیوسته داشته باشد، بهتر است از پروفیل های زد پرلین استفاده کنید، همان‌طور که پیش از این هم اشاره کردیم، پروفیل های سی پرلین خیلی راحت نصب و استفاده می شوند، در حالیکه پروفیل های زد پرلین این چنین نیستند.

به ادامه‌ی بررسی تفاوت کاربرد پروفیل سی پرلین می‌پردازیم. برای مثال به دلیل سهولت کار با پروفیل های سی از آن‌ها در جهت پشتیبانی کردن از سقف، کف و دیوار استفاده می‌کنند.

همچنین این پروفیل ها معمولا در دیوارهای نگهدارنده و سازه های تک دهانه که فلزی هستند نیز به کار می روند.

اما پروفیل های زد را معمولا زمانی که سازه های فلزی توسط پنل های ثابت و گیره دار نصب شده باشند، مورد استفاده قرار می دهند، به طور کلی می توان گفت که عملکرد پروفیل زد یکپارچه تر از پروفیل های سی پرلین است.

قیمت پروفیل سی پرلین در اصفهان

قیمت پروفیل سی پرلین در اصفهان

برای اطلاع از قیمت انواع پروفیل سی پرلین در سایزها و ضخامت مختلف تولید شده از ورق سیاه فولاد مبارکه و ورق گالوانیزه فولاد مبارکه با کارشناسان فروش شرکت پارتاک فولاد فرهنگ تماس حاصل فرمائید.